Estades esportives

Let us enterTRAIN you!

Benvinguts a l’ENTERTRAINING, un nou concepte d’estada esportiva que combina l’esport i l’entreteniment.

A TOP TEN SPORTS  t’oferim molt més que una estada esportiva. Volem que la teva estada sigui una experiència que vagi més enllà de la pràctica de l’esport.   A la nostra nova zona d'oci podreu gaudir d'una partida de "Laser Game" en què els participants us podreu organitzar en grups reduïts i demostrar les vostres habilitats amb les marcadores làser en un circuit ple d'obstacles i trinxeres. La diversió està assegurada!

TOP TEN SPORTS disposa de 11 camps de gespa natural d’F-11 i 3 camps d’F-7 d’una qualitat excel·lent per a la pràctica de l’esport.

La seva localització privilegiada, en plena Costa Brava i a només 30 minuts de Barcelona, el converteixen en el lloc ideal per a l’organització d’estades esportives.

El paratge natural on es troben els camps permet oferir un estat de la gespa en perfectes condicions durant els 12 mesos de l’any.

Tots els camps estan equipats amb porteries de futbol 11 fixes, porteries de futbol 7, porteries de rugby i d’altres esports com el lacrosse, el corfbol, el voleibol, el fistbol, etc.

Disposem de tot el material esportiu necessari per preparar correctament l’entrenament. Pilotes, petos, cons, tanques, miniporteries, etc.

Alhora oferim als nostres equips la possibilitat de jugar partits amistosos contra equips de la zona. Disposem d’una extensa base de dades d’equips locals i acords preferencials amb els seus clubs que ens permet oferir sempre la millor opció per a qualsevol equip.

 

Partits amistosos

Gestionem i organitzem partits amistosos contra equips locals de la nostra zona d’influència i també de tota Catalunya. Gràcies a l’extensa base de dades d’equips locals de què disposem i als múltiples acords de col·laboració amb els mateixos clubs, podem cercar la opció que millor s’adapta a cada equip, d’acord amb la categoria i l’edat dels jugadors.

Reserveu la vostra estada esportiva