ANDRÉS INIESTA FARÀ LA QUARTA EDICIÓ DEL CAMPUS A TOP TEN SPORTS

Iniesta’s Methodology, la metodologia pròpia, tracta de programes d’entrenament integrals dissenyats en base a l’experiència que té l’Andrés Iniesta com a futbolista de referència mundial.

La seva creació respon a la passió d’Andrés pel futbol formatiu i a la sensibilitat pels valors personals que a través del futbol i els esports col·lectius es poden transmetre als joves.

El mètode està fonamentat amb la idea d’inculcar la mateixa passió pel joc, una forma saludable d’entendre la pràctica esportiva i la interiorització d’uns hàbits de conducta que es puguin projectar a tots els nivells vitals dels alumnes.

La passió pel futbol i la diversió en el joc són els dos únics requeriments per poder formar part d’aquesta experiència dissenyada per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys amb ganes de millorar i desenvolupar noves habilitats.

Top Ten Sports estem situats a La Finca Ca l’Orench, Ctra. De Blanes a Tordera, km 2,5. Comptem amb 14 camps de futbol, tots de gespa natural, dues cases de colònies, 19 vestidors, bar-cafeteria, zona d’oci i entreteniment, zona de pícnic i piscina.